Om Nordic Trend Home

Hos oss på Nordic Trend Home hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Kika igenom vårt utbud av heminredning och heminredningsdetaljer online och finn stora som små dekorationer för alla dina rum.

Din garderob är också är viktig del av ditt hem och därför erbjuder vi dig konfektion av hög kvalitet. Oavsett om du letar konfektion för herr, dam eller barn så erbjuder vi trendiga kläder i tidlös stil.

Hemmet är också en plats för fest och trevliga tillställningar. I NT Home’s webbutik hittar du såklart ett sortiment av servis tillbehör för både kök och matsal så att du kan fira stora som små tillfällen. För att du ska trivas i ditt hem är ditt inre välmående givetvis viktigt. I vårt häsloutbud hittar du nyttiga artiklar för din kropp och själ som bidrar till ett ökat välbefinnande – oavsett vilken årstid som råder. Man får inte heller glömma utsidan, så ta dig friheten att kika igenom vårt utbud av skönhetsprodukter och ge dig själv, eller någon du bryr dig om, en gåva som lyxar till vardagen. Vi strävar ständigt efter att många av våra produkter ska vara ekologiska och hållbara, och just därför har vi öppnat avdelningen NT Eko.

Vår vision

Vi på Nordic Trend Home har en vision. När du kommer till oss ska du kunna hitta artiklar som förvandlar ditt hem till ett drömhem.

Kvalitet före kvantitet

För att kunna förverkliga vår vision gör vi mycket. Dels så handplockar vi varor från leverantörer som har ett gott rykte vad gäller att erbjuda kvalitet före kvantitet. Men vi fokuserar också på att kunna erbjuda ett hållbart utbud i vår avdelning NT Eko.

Vi vill vara i framkant

I vår webbutik ska du kunna hitta heminredning samt heminredningsdetaljer som ska passa stora som små rum. Är du på jakt efter att uppdatera din garderob ska du kunna hitta damkläder, herrkläder och kläder för de små i vår konfektion avdelning. Behöver sovrummet en fräsch nystart ska vi vara i framkant när det kommer till att erbjuda dig sängkläder och textilier.

Ett växande utbud

Från och med lansering kommer du att se vårt sortiment växa successivt. Vi hoppas att du, nu och i framtiden, ska känna dig som hemma i vårt sortiment. Skulle du inte göra det, ta dig friheten att kontakta oss. Din åsikt är oerhört viktig för oss.

Varma hälsningar,
Personalen på Nordic Trend Home